zwangerschap

waar de magie begint

Zwangerschapsreportage

waarom

De zwangerschap vastleggen is meer dan alleen foto’s maken;

Het is het vastleggen van een unieke en intieme reis vol liefde en verwachting.

Hier begint jullie magie! Een onvergetelijk hoofdstuk in jullie verhaal, mijn missie? Jullie de mooiste momenten samen bezorgen, met natuurlijke beelden als herinnering.

Ik geloof er sterk in dat fotografie niet iets ‘éénmalig’ is, en motiveer jou om meerdere momenten uit de zwangerschap vast te leggen op beeld.

Een zwangerschap is niet altijd magische en prettig, daarom bied ik op verschillende momenten tijdens de zwangerschap een reportage aan, om élk gevoel te beschrijven.

1. samen groeien

Een reportage in een reeks van prachtige foto’s die elke drie weken worden genomen, beginnend vanaf de 20e week van je zwangerschap.

In mijn daglichtstudio creëren we een warme en natuurlijke sfeer, waarin jouw groeiende buik en de connectie met je baby centraal staan. Elke fotosessie vangt de evolutie van jouw zwangerschap op een unieke manier, waardoor je een tastbare herinnering hebt aan dit bijzondere moment in je leven.

zwangerschapsfotografie
zwangerschapsfotografie

2. bolle buik

Voor degenen die de voorkeur geven aan één krachtige en emotionele fotosessie, biedt het tweede pakket één enkele zwangerschapsreportage rond de 33 weken.

Dit is het perfecte moment om de gloeiende pracht van je zwangerschap te vangen, met mooie, natuurlijke & liefdevolle beelden als gevolg.

De perfecte herinnering aan dat kleintje in jouw buik.

mooie woorden

Lastig, triestig maar tegelijk zo warm en liefdevol... dankjewel dat je dit op beeld wou vastleggen! Heel blij dat ik deze beelden voor altijd heb. Duizend maal dank u voor alle mooie foto’s die je ons al hebt gegeven, Je bent een topper!
Alixe
Zo blij dat jij deze beelden voor ons maakte! Ze veranderen zo snel als ze net geboren zijn, en je vergeet heel veel hiervan. Super bedankt!
Charlot & Thijs
Waauuuwwww! Ze zijn écht de max!
Axelle & Jonas