Zwangerschapsreportage

Waar de magie begint

Fotoreportage zwangerschap

Ben je in verwachting en wil je een zwangerschapsshoot vastleggen? Waarom niet!

Koester jouw geweldige lijf en creëer herinneringen waarmee je steeds opnieuw jouw zwangerschap herbeleeft. Een zwangerschapsshoot is de perfecte oplossing om alle blijdschap en schoonheid van jouw zwangerschap vast te leggen & nooit te vergeten.

Zwangerschapsreportage natuurlijke stijl

Op zoek naar een fotograaf voor jouw zwangerschapsshoot? Ik wissel af tussen natuurlijke, spontane foto’s en af en toe geposeerd. Wacht niet te lang met je zwangerschapsshoot in te plannen, meestal vindt deze plaats rond 30-33 weken.

Jij verdient de mooiste beelden

Ontspannen zwangerschapsshoot op locatie

Het enige wat je tijdens de zwangerschapsshoot moet doen, is genieten van de momenten samen. Daarom gaan we heel ontspannen en op een natuurlijke manier te werk, zodat jij helemaal jezelf bent. Dan komen de liefdevolle & stralende zwangerschapsfoto’s vanzelf.

Duurtijd en beelden zwangerschapsfotografie

Overtuigd om met Kuif&Duif te werken voor jouw zwangerschapsfoto’s? Geweldig! Alles is bespreekbaar én alles mag. Denk op voorhand na over wat zeker op beeld moet komen, het is altijd leuk om jouw ideeën te horen. Ik ben zelf mama van drie, en beweeg mee op jou tempo.

zwangerschapsfoto
zwangerschapsfotografie buiten

Vol hart - reviews ♥

Bedankt om ze zo snel op te leveren ♥♥♥ Ooh Laura, echt een dikke merci. Er zitten een paar toppertjes in! Straks al eentje delen. Echt merci. Kijk al uit naar de newbornshoot ♥ .
Phaedra - Mama van Milo, Eefje & Fil
Amai Laura, waw! Ze zijn echt prachtig. Je hebt ervoor gezorgd dat we fantastisch mooie herinneringen op beeld hebben. Duizend maal danku!! ❤❤❤
familiefotografie
Alix & familie
Wauw Laura, ik bekeek al snel eens de foto's van de shoot. Ik ben volledig verkocht! 🥰 Zo'n mooie beelden! Wij gaan nooit kunnen kiezen.
zwangerschapsfotograaf kortrijk
Nele - Mama van Juliet, Marie & Gaston
Wauw Laura, wij staan niet graag voor de lens, maar het voelde natuurlijk aan! Dank je wel hiervoor, wij kopen alle beelden.
Kuif&duif fotografie
Rachelle - mama van Sophia

Wie weet heb je hier ook wel interesse in.

Neem een kijkje achter de schermen en volg de Kuif&Duif avonturen op Instagram!

OVER LAURA, FAMILIEFOTOGRAFE

In 2016 startte ik mijn bijberoep op als fotograaf en grafisch ontwerpster.

Ik ben mama van drie en fiere Limburger in West-Vlaanderen. In 2022 maakte ik de grote sprong en sindsdien ben ik voltijds zelfstandig fotograaf én ontwerpster.

Ervaren in geboortekaartjes en alles rond échte emoties.

1 OKTOBER OPENING DAGLICHTSTUDIO IN KORTRIJK

Volg op instagram voor alle info ♡