FRESH 48h

Jullie wondertje binnen de 48u na de geboorte in het ziekenhuis of thuis.

Fresh 48h reportage van jullie kleintje

Oef! Na lang dromen en koesteren is jouw baby geboren. Eindelijk tijd om je kindje te bewonderen, van dichtbij. Zalig! Je twijfelde misschien om je bevalling in beeld te brengen, en deed het toch maar niet. De fresh 48h reportage is hier de perfecte inspringer, de eerste momentjes van jullie kersverse gezin breng ik met zoveel liefde in beeld.

Fotograaf in het ziekenhuis of bij jouw thuis

Je brengt me op de hoogte van zodra jouw kindje geboren is, als fotograaf kom ik zo snel mogelijk langs. Binnen de 48 uur na de geboorte ben ik +/- 1 uur aanwezig in de kamer of bij jouw thuis, en fotografeer ik de allereerste momenten samen. Wondermooi.

De borstvoeding, het flesje geven, huid op huid contact en zoveel meer. Alles wat jij graag in beeld wil.

Aankondiging geboorte

Als fresh 48 fotograaf lever ik de beelden nog dezelfde dag nog bewerkt. Hieruit kies je 10 foto’s, dat zit in de prijs. Ziezo, de perfecte aankondiging voor familie, vrienden, en meer…

Neem een kijkje achter de schermen en volg de Kuif&Duif avonturen op Instagram!

Over Laura Cuyvers, kinderfotograaf

In 2016 startte ik mijn bijberoep op als fotograaf en grafisch ontwerpster.

Ik ben mama van drie en fiere Limburger in West-Vlaanderen. In 2022 maakte ik de grote sprong en sindsdien ben ik voltijds zelfstandig fotograaf én ontwerpster.

Ervaren in geboortekaartjes en alles rond échte emoties.

Wil jij ook al die liefde op beeld? Ik kom met zoveel plezier langs.

Laat hier je gegevens achter:

1 OKTOBER OPENING DAGLICHTSTUDIO IN KORTRIJK

Volg op instagram voor alle info ♡