GEBOORTEFOTOGRAFIE

Magische moment in beeld

Geboortefotograaf uit Kortrijk

Het moment waarop nieuw leven in de wereld komt, is ongetwijfeld een van de meest kostbare en emotionele momenten die een gezin kan ervaren. Kuif&Duif Geboortefotografie is écht gepassioneerd over het vastleggen van deze unieke gebeurtenis en het creëren van blijvende herinneringen.

Ik vang de intieme momenten, de vreugde, de liefde en zelfs de tranen die gepaard gaan met de geboorte van een kind. Met oog voor detail en respect voor uw privacy, leggen we de reis van de geboorte vast in prachtige, emotionele beelden.

Waarom een geboortefotograaf?

  • ✺ Ervaren en toegewijd
  • ✺ Discreet en respectvol
  • ✺ Emotionele verbinding
  • ✺ Blijvende herinneringen
  • ✺ Professioneel ten alle tijde

Werkwijze Kuif&Duif geboortefotograaf

Deze geboortefotograaf is er op tijd bij, vanaf de weeën tot de eerste momenten als kersvers gezin. We bespreken alles uitgebreid in een kennismakingsgesprek, het is belangrijk dat je een klik voelt met jouw geboortefotograaf. Beval je in het ziekenhuis of thuis? Alles is bespreekbaar!

Word je plots ingeleid of beval je met een keizersnede? Ik heb pakken ervaring als geboortefotograaf en zorg voor op en top natuurlijke bevallingsfoto’s, met veel respect voor het medisch personeel.

Duurtijd & beelden

✺ paraat vanaf 14 dagen voor de uitgerekende datum

✺ aanwezig vanaf 6-7 cm ontsluiting tot na het weeg -en meetmoment van de baby

✺ via een persoonlijke WhatsApp groep houden we elkaar op de hoogte

✺ inclusief back-up fotograaf

 mét of zonder geboortefilm

Zoals een vlieg op de muur leg ik jouw verhaal vast in beelden. Discreet en met bakken liefde.

Er zijn twee mogelijke pakketten, contacteer me even om de brochure te ontvangen of een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Geboortefotograaf thuisbevalling

Waar jij ook bevalt, ik zal met veel plezier jouw geboortefotograaf zijn. Wil je thuis bevallen? Geen probleem. Ik ben zelf mama van drie, en beweeg mee op jouw tempo. Het is wel belangrijk dat je vooraf afstemt met de gynaecoloog en vroedvrouw(en), dan is iedereen op de hoogte van mijn komst.

Vol hart - reviews ♥

Laura was er bij op één van de mooiste momenten van ons leven, de geboorte van ons dochtertje Jeanne. Door de prachtige foto’s van Laura kunnen wij nog vaak terug dromen naar dat moment. Zo tastbare, echte mooie beelden! Hier hebben we nog geen minuut spijt van gehad! Dankjewel Laura!
Joline - Mama van Jeanne
We hebben al snel eens gekeken, het is echt zot , 'k moet er van wenen, zo mooi. Maar vooral zo echt en puur. Ook heel speciaal om de andere kant te zien, heel bijzonder. Straks kijken we opnieuw. Tis echt zot! Zo mooi foto’s 😳. Ik krijg elke keer terug een krop in mijn keel als ik er naar kijk dus dat wil zeggen dat ze enorm geslaagd zijn.
Tracy en Sofie - Mama van Mabel
Zo fijn om de beelden terug te zien 🥰. Zitten prachtige beelden tussen, super hoe je dat hebt kunnen vastleggen telkens. Ook heel leuk om dingen te zien die ik zelf tijdens de bevalling niet kon zien/heb meegekregen. Van harte bedankt voor de beelden, ze zijn echt prachtig en 't is heerlijk om het zo al terug te kunnen beleven ♥.
Els - Mama van Billie

Neem een kijkje achter de schermen en volg de Kuif & Duif avonturen op Instagram!

fotograaf in kortrijk

Laat hier je gegevens achter:

OVER LAURA, GEBOORTEFOTOGRAAF UIT KORTIJK

In 2016 startte ik mijn bijberoep op als fotograaf en grafisch ontwerpster.

Ik ben mama van drie en fiere Limburger in West-Vlaanderen. In 2022 maakte ik de grote sprong en sindsdien ben ik voltijds zelfstandig fotograaf én ontwerpster.

Ervaren in geboortekaartjes en alles rond échte emoties.

1 OKTOBER OPENING DAGLICHTSTUDIO IN KORTRIJK

Volg op instagram voor alle info ♡