NIEUW LEVEN REPORTAGE

Beelden van jullie prachtige gezinnetje

Newborn reportage met het gezin

Wil je een newborn shoot van jouw kersverse kleintje? Prachtige beelden horen gewoon bij die eerste dagen samen. 

Koester die verse, eerste momentjes samen.

Vanaf oktober ben je welkom in de daglicht studio in het centrum van Kortrijk, ik kijk er alvast naar uit!

Newborn fotograaf

Er verschenen al meer dan 150 kindjes voor mijn lens (ik verschiet er zelf van als ik het zeg, zo dankbaar voor!), met kindjes werken, is werken met je hart. We nemen alle tijd voor deze reportage, geen stress of haast. 

Alles in jullie tempo.

Newborn shoot in een intieme sfeer

Tijdens de newborn shoot is het mijn taak om jouw en je gezin te laten ontspannen, zodat jij en jouw kindje helemaal jezelf zijn. Dan komen de liefdevolle & stralende babyfoto’s gewoon vanzelf. Ik werk met natuurlijk licht en zachte kleuren om een warme en intieme sfeer te creëren. Schijnt de zon? Dan gaan we lekker naar buiten.

Wanneer reserveer je best een plekje?

Wil je een newborn shoot boeken? Stuur me een berichtje, dan maken we snel kennis. Denk op voorhand na over wat zeker op beeld moet komen, ik vind het altijd leuk om jouw ideeën te horen. 

Wanneer je best je baby’tje fotografeert? Dat kies jij zelf! Als ze pasgeboren zijn, zijn ze doorgaans nog heel rustig maar een kindje van enkele maanden geeft dan weer super leuke interactie.

Volg vooral jouw gevoel, dan volgen de mooie beelden vanzelf.

Newborn reportage: wat als

Dat is vooral heel erg vermoeiend voor het kindje en het gezin. Ik probeer als newborn fotograaf mijn uiterste best te doen om iedereen zo goed mogelijk op zijn gemak te doen voelen. Dat komt helemaal goed.

Gemiddeld ben ik 1,5 uur aanwezig bij jou thuis. Een beetje afhankelijk hoe je kindje zich voelt. Dit is ruim voldoende om in de newborn shoot alles vast te leggen op beeld. Past het helemaal niet? Dan vinden we wel een nieuw moment.

Helemaal niet erg! Jij voedt jouw kindje op elk moment, het is trouwens super fijn om borstvoedingsfoto’s te hebben, een prachtige herinnering.

Het is vooral belangrijk dat je niet teveel stress hebt! Dit voelt je kindje, geniet van het moment. Je mag het badje voor de baby ook sparen voor de newborn shoot, dit geeft erg leuke beelden en zorgt (meestal) voor een ontspannen baby’tje!

De foto’s krijg je te zien in een online galerij en van daaruit bestel je 10 beelden of koop je de volledige galerij van jouw newborn shoot.

Neem een kijkje achter de schermen en volg de Kuif & Duif avonturen op Instagram!

Vol hart - reviews ♥

De foto's zijn super mooi! Het zal zo moeilijk kiezen zijn.
newbornfotografie
Ulrike - Mama van Noor
No way dat we ons zullen beperken tot een selectie, we kopen ze met zoveel plezier allemaal aan.
Kuif&duif fotografie
Elise - mama van Elenore
je levert echt fantastisch werk Laura! Echt! Wauw! Nele - Mama van Juliet, Marie & Gaston
fotograaf in kortrijk
Nele - Mama van Juliet, Marie & Gaston

Laat hier je gegevens achter:

Over Laura - Newborn fotograaf

Sinds 2016 in bijberoep grafisch ontwerpster en fotograaf, en vanaf 2022 helemaal klaar om voor jouw de mooiste momenten te koesteren.

Mama van drie – Pepijn, Suza & Abel*. 

Trotse Hasselaar en wonend in Kortrijk, altijd klaar voor een fijn gesprek, lekker eten en kamperen! En jij? Laten we elkaar ontmoeten!

 

Neem een kijkje achter de schermen en volg de Kuif&Duif avonturen op Instagram!

1 OKTOBER OPENING DAGLICHTSTUDIO IN KORTRIJK

Volg op instagram voor alle info ♡