over mij

Blij dat je op deze pagina terechtkomt, want ik vind het belangrijk dat je een klik hebt met de fotograaf.

Ik ben Laura, geboren in Hasselt en intussen 10! (oh my god) jaar wonend in Kortrijk, samen met Mattijs, mijn lover die me naar hier bracht.

Het duurde even om mijn draai te vinden, maar intussen kan ik mezelf, op mijn accent na, een ingeburgerde West-Vlaming noemen.

Kuif & Duif Fotografie Kortrijk

Waarom zelfstandig baby -en kinderfotograaf

Samen voeden Mattijs & ik twee kinderen op, maar we dragen er 3 in ons hart. In december 2020 werd ons derde kindje, Abel, stil geboren. 

Drie maanden later, stierf ook mijn mama in een heel intense en korte strijd tegen kanker, in 1 klap was ik twee dierbaren kwijt. 

Rouw bracht me in een ongelofelijke rollercoaster, waardoor ik besloot alleen nog maar mijn hart te volgen! Kuif & Duif bestaat al sinds 2016, jaren deed ik dit met veel liefde in bijberoep.

Tot ik in 2022 de sprong waagde naar volledig zelfstandig onderneemster.

En wauw, wauw wauw!!!! Hoe blij ben ik hiermee, intussen zijn we bijna twee jaar verder, verschenen er al +200 kinderen voor mijn lens en maakte ik al veel mensen oprecht gelukkig met natuurlijke beelden.

Ik mocht al zoveel fijne mensen ontmoeten, er werden vriendschappen gesmeed en ik zie kinderen meermaals terug, waardoor er écht een band ontstaat.

Zo dankbaar voor jullie, want zonder jullie, bestond Kuif & Duif uiteraard niet.

mijn missie

Ik wil met mijn foto’s, jouw verhaal vertellen.

Ik kan niet meer op het hart drukken dan ‘KOESTER NU’. Je zal hier nooit spijt van krijgen.

Rouw leerde me er voor andere te zijn, ik fotografeer met heel veel liefde en discretie dus de eerste, maar ook de laatste momenten.

Alles vanuit het hart.

Portfolio

Ik kijk er naar uit om ook jou mooiste herinnering te koesteren.