FAMILIE REPORTAGE

De mooiste momenten, die beleef je met familie.

Jouw familie voor altijd op beeld

De mooiste momenten, die beleef je met familie.

Tijdens de familie fotoshoot koester je jouw tijd samen. Oma & opa die met zoveel liefde voor je kindjes zorgen? Tante die altijd klaarstaat voor jou? Noem maar op. Doorheen de week zijn er genoeg momenten waarop je jouw familie inschakelt, ik breng die op een zeer spontane manier in beeld.

Familiewandeling? écht de moeite waard!

Wandeling met familie en fotograaf

Is het in de week druk, en wil je echt tijd maken voor familie en een fotoshoot? Schenk jezelf en je familie talloze herinneringen tijdens een fijne wandeling, in de natuur. Je ruilt een voorspelbare omgeving in voor spontaniteit en buitenplezier, en net dat zorgt voor de mooiste en warmste foto’s.

Jouw investering

Spontane familie fotoshoot

En doordat je buiten wandelt, samen onderweg bent, vergeet je de aanwezigheid van jouw fotograaf. Discreet wandel ik mee en vang zo de spontaanste momenten. Onderweg pauzeren we ook voor een welverdiende aperitief en klinken we samen op het leven en de familie. Is er iemand in de familie moeilijk te been? Samen kijken we voor de beste oplossing, neem gerust contact op om jouw wensen te bespreken.

✺ familiewandeling +/- 1 uur in de natuur

spontane momenten afwisselend met ‘geposeerd’

✺ minstens 100 HR beelden aangeboden in online galerij

✺ jullie voorzien het aperitiefje om te klinken op het leven

Vol hart - reviews ♥

Ma zo mooiiiii!!! 🤩🤩🤩 dat bleef maar komen 🙊 Echt knap! Uwe stijl hè, magnifiek. 🥰 Ik denk dat mijn familie nog aan het kijken is, Ze zijn er ook echt blij mee ☺🥰 Ik kan blijven scrollen 🥰👍 We nemen zeker alle beelden!
Joline & familie
Amai Laura, waw! Ze zijn echt prachtig. Je hebt ervoor gezorgd dat we fantastisch mooie herinneringen op beeld hebben. Duizend maal danku!! ❤❤❤
familiefotografie
Alix & familie
Super fijne losse shoot! Normaal zijn we allemaal wat ongemakkelijk voor de camera maar Laura maakte het echt fijn en opt gemak. Zeer mooie familiefoto’s! En vlotte service!
Mala & familie
De foto's zijn écht prachtig. Mijn mama en papa gaan heel content zijn.
Yentl & familie

Neem een kijkje achter de schermen en volg de Kuif&Duif avonturen op Instagram!

OVER LAURA, FAMILIEFOTOGRAFE

In 2016 startte ik mijn bijberoep op als fotograaf en grafisch ontwerpster.

Ik ben mama van drie en fiere Limburger in West-Vlaanderen. In 2022 maakte ik de grote sprong en sindsdien ben ik voltijds zelfstandig fotograaf én ontwerpster.

Ervaren in geboortekaartjes en alles rond échte emoties.

1 OKTOBER OPENING DAGLICHTSTUDIO IN KORTRIJK

Volg op instagram voor alle info ♡