Geboortekaarten laten ontwerpen

GEBOORTEKAARTJE A LA CARTE

In blijde verwachting en op zoek naar een ontwerper voor jouw geboortekaartje? Kuif&Duif ontwerpt al jaren geboortekaartjes op maat. Verwacht je een jongen of een meisje? Je krijgt een geboortekaartje, dat op het buikje van jouw baby is geschreven.

WERKWIJZE GEBOORTEKAARTJE OP MAAT

Vertel me jouw idee of bezorg me enkele voorbeelden van jouw favoriete geboortekaartje. Daarna krijg je drie voorontwerpen, waarvan ik er eentje verder uitwerk (meestal volstaat dat).

Dat wordt jouw origineel geboortekaartje. In een WhatsApp-groep met de ouders bespreken we alle voorstellen en feedback. Wanneer je bevallen bent, stuur je me het gewicht en de lengte. Dan handel ik de druk van jouw geboortekaartjes af. Zo krijgt iedereen heel snel de geboortekaartjes in de bus.

WAT KOST EEN GEBOORTEKAARTJE,

Geboortekaartjes, stickers en meer.

De geboortekaartjes ontwerp ik vanuit mijn bureau en laat ik bij mijn vaste drukker drukken. Naast het geboortekaartje, ontwerp ik ook labeltjes, klevertjes en bedankingskaartjes. Allemaal in één stijl. Die geef je mee met iedereen die je kindje bezoekt, super attent en lekker vergezeld van zoete doopsuiker.

Prijs voor geboortekaartje.

Wat kost een geboortekaartje bij Kuif&Duif? De ontwerpkost komt op €185. Eens we digitaal tot een ontwerp komen, maak ik een proefdruk op 3 verschillende papiersoorten. De prijs voor het drukwerk krijg je op voorhand door en keur je goed. Werk je met een eigen drukkerij? Geen enkel probleem, ik bezorg hen het druk klaar ontwerp van jouw geboortekaartje.

KOESTER DE MOOISTE MOMENTEN, MISSCHIEN INTERESSEERT DIT JOU OOK WEL...

Volg Kuif&Duif mee achter de schermen via Instagram

RECENSIES GEBOORTEKAARTJE

Super tevreden van ons huwelijksuitnodiging! Eerder al samengewerkt met Laura voor het maken van een geboortekaartje voor ons zoontje! Waar we ook heel blij mee waren! Laura luistert steeds naar jouw eigen inbreng en het is haar eigen ´toets´ die het steeds afmaakt! Snelle service en vlotte communicatie! Een echte aanrader 👍😍
Hanne & Frederik
De samenwerking verliep perfect, de kaartjes zijn heel mooi gelukt en we krijgen enkel positieve reacties! Super service en niets is te veel moeite. Ik kan kuif&duif iedereen aanraden 👌🏼


Sharon - mama van Ella
Kuif & Duif zorgde voor ons geboortekaartje en kerstkaartje. Altijd tip top in orde!! 👍👍Manon - mama van Jeroom & Odiel
Kuif en Duif heeft voor ons echt een prachtig geboortekaartje gemaakt, volledig naar onze smaak! De communicatie verliep zeer vlot en Kuif en Duif luistert zeer goed naar je persoonlijke wensen en past zich per geboorte aan naar de wensen van de ouders! Fantastisch en zeker een aanrader om mee samen te werken! Ook het drukken van de kaartjes is zeer snel gegaan, Kuif en Duif regelt dit allemaal voor je zodat je er zelf niets hoeft van aan te trekken, nogmaals bedankt!
Marie-Astrid -mama van Otto & Max
Het werk van Kuif & Duif is super! Sympathieke dame, vlotte communicatie en werk van prima kwaliteit! Veel inbreng en mogelijk om nog wijzigingen aan te brengen. Bedankt!


Wim & Caroline

OVER LAURA, ONTWERP GEBOORTEKAARTJES

In 2016 startte ik mijn bijberoep op als fotograaf en grafisch ontwerpster.

Ik ben mama van drie en fiere Limburger in West-Vlaanderen. In 2022 maakte ik de grote sprong en sindsdien ben ik voltijds zelfstandig fotograaf én ontwerpster.

Ervaren in geboortekaartjes en alles rond échte emoties.

1 OKTOBER OPENING DAGLICHTSTUDIO IN KORTRIJK

Volg op instagram voor alle info ♡